Kayıt ol Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Geri git   Sivasspor Resmi Taraftar Forumu > Taraftarlar (Yiğidolar) Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği
Kullanıcı ismi
Şifreniz

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 10-02-10, 01:05 AM   #1
Djamoka
Yiğido

Djamoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1 Djamoka is on a distinguished road
Teşekkür Et: 23
107 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi

Alıntı
1967_Dernek_Mustafa´isimli üyeden Alıntı
o dediğin dernek adı var diyorsunda seninde burda adın var kim olduğunu bilmiyorum birde kendini tanıtsan senide tanırım kendimide tanıtırım şimdi ne yazacağınıda biliyorum beni tanımayı boş ver diyeceksin beni herkes tanır diyeceksin bende bana kendini tanıtmanı isterim anladığım kadarıyla bundan önceki dönemlerde o dediğin isimler guruplar yoktu anımsadığıma göre o guruptakiler eskiden benim elamanlardı demekki okuttuk büyüttük bir yerlere varmışlar demekki ne oluyor 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ BİR OKULMUŞ YETİŞTİRİP YETİŞTİRİP GÖNDERİYOR SENDENDE BİR TEK RİCAM VAR YA KENDİNİ TANIT BANA YADA 1967 DİYİ KARALAMA OLDUMU MOKOOOOO KOKOKOOOOOOOOOOOO

1- BEN SIZLERI TANIMIYORUM KI KARALAMA GIBI BIR DUSUNCEM OLSUN. SADECE BU SENE STADDAKI TARAFTARLARIN DURUMU UZERINE YAZDIK O KADAR. BELKI DEDIGIN GIBI ARKADASLARINIZ BIRYERLERE BELLI SEBEPLERLE GITMIS OLABILIRLER. BUNDA SIZIN KABAHATINIZ YOK. BENIM YAZDIGIM BU SENE STADDA BU GRUBUN ETKILI OLMADIGI. HAKSIZMIYIM?

2- EGER BAHSETTIGIN OKUTMUS OLDUGUN KISILER ZUMRESINE SENDE GIRIP, DOGRU DURUST YAZMA KONUSMA ADABINI OGRENSEYDIN, O ZAMAN NASIL TANISMA USULU OLDUGUNU DA BILIRDIN MOKOKO (SENIN DEYIMINLE)

Alıntı
SALİH KUZU´isimli üyeden Alıntı
Haldun Abim Elinden Geldiğince, Sırf Sivassporumuz için Maç Günü atlar otobüse uçağa gelir maçını izler dostlarını görür, aynı gün geri döner kardeşim. 1000 km mesafeden böyle değerlendirme yapıyor sanırım ... İnsanları tanımadan önyargılı görüş beyan etme derim

BEN UZUN SUREDIR HALDUN ABIYI FORUMDAN TAKIP EDIYORUM. O DEDIKLERINIZDEN SUPHEMDE YOK, BI ONYARGIM DA YOK. KONU SADECE BU SENE STADDAKI TARAFTAR GRUBUNDAN ACILDI. BIR YORUMDA BU SENE STADDA ORGANIZE OLAN YIGIDO GENCLIGIN OLDUGUNU, ONLARINDA YETERSIZ OLDUGUNU SOYLEDIM. BUNDA BI HATA VAR MI? HER HAFTA HEPIMIZ MACTAYIZ VE HERSEYI GORUYORUZ. YOKSA HALDUN ABININ TECRUBESI ITIBARIYLE DE, YASI ITIBARIYLE DE ONUN SIVASSPORLULUGUNU SORGULAYACAK KADAR HADDINI BILMEZ DEGILIZ.

Alıntı
1967 Dernek Nail´isimli üyeden Alıntı
hayırdır gardaş senin gxxxx başın niye oynuyorki anamadım getti

NADAN ILE SOHBET ETMEK GUCTUR BILENE; CUNKU NADAN NE GELIRSE SOYLER DILINE!!!!

Alıntı
RECEP_YUKSEL´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar haddim olmadan sizden tek ricam ne olur
Bırakın şu kör dalaşını o ne yaptı bu ne yaptı değil
Biz ne yaparız bu düşünelim böyle atışmalarla biyere varılmaz

TEK SEVADMIZ SİVASSPOR OLSUN YETER

SENDE HAKLISIN ABI. SADECE YANLIS ANLASILDIGINI DUSUNDUGUM ICIN YAZDIM. ZATEN UZASADA YAZMAM. SIZLERE DE SENIN SAHSINDA TUM ISTDER`E COK TESEKKURLER TEKRAR....

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır

Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır

Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır

Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Djamoka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil