| Kayıt ol | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
Yeni Yiğido
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tecrübe Puanı: 0
![]() Teşekkür Et: 0
|
ben bir sivaslı olarak cok üzgünüm bu hocaynan bu lik gitmez cok yazık 15 hafta oldu hala takım oturmadı yaptı tırasferler birbakın bir tene fıtbolcu varmı ben aslında sayın başkanım bu işe elatmalı bu takım düşer cok yazık olur bu hocay nan gitmez
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 28
263 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi
|
MUSTAFA GÜL ABİMİZ
ARAMIZA HOŞ GELDİN. BİR SEN DEĞİL HOCAM , HEPİMİZ ÜZÜLÜYORUZ. HEPİMİZ Ey iman edenler! Yapmayacağınız şeyi niçin söylüyorsunuz?
Yapmayacağınızı söylemeniz, Allah yanında şiddetli bir buğza sebeb olur. ( Saff -2-3 Ayet ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 1
![]() Teşekkür Et: 6
83 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi
|
HOŞGELDİN DE KONU BAŞLIGINI KEŞKE FARKLI Bİ ŞEY YAZSAYDIN.ADINI YAZINCA YENİ FUTBOLCU FALAN ZANNETTİM MALUM HOCANIN ALDIGI VE DAHA TARAFTARIN TANIMADIGI TOPÇULAR VARDA
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tecrübe Puanı: 8
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 559
244 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi
|
Gardas Aramiza Hosgeldin.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 680
299 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi
|
*** ÖNCELİKLE SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ DİYORUM..KONU BAŞLIĞINDA İSMİNİZ OLUNCA BİZDE BİR HAYLİ ŞAŞIRDIK ALIŞIRSIN ABİCİM TEKRARDAN HOŞGELDİN
****** CEVHER VAR İKEN PUL NEYE YARAR *** *** ACZİNİ BİLMEYEN KUL NEYE YARAR *** *** HERKES BİR YOL TUTTURMUŞ GİDER *** *** MEVLAYA GİTMEYEN YOL NEYE YARAR *** iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S ) |
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 28
263 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi
|
YİĞİDOM ; ÇOK GÜZEL YAZI YAZMIŞSIN... ÇOK HOŞUMA GİTTİ VE İNANKİ GÜLDÜM... """""KEŞKE FARKLI Bİ ŞEY YAZSAYDIN.ADINI YAZINCA YENİ FUTBOLCU FALAN ZANNETTİM""""" SENDE HAKLISIN.DOĞRU SÖZE NE YAZILIRKİ .. SADECE TEŞEKKÜR EDİLİR.. Ey iman edenler! Yapmayacağınız şeyi niçin söylüyorsunuz?
Yapmayacağınızı söylemeniz, Allah yanında şiddetli bir buğza sebeb olur. ( Saff -2-3 Ayet ) |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|