| Kayıt ol | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
Yiğido
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 2
![]() Teşekkür Et: 42
39 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi
|
![]() Başkan Mecnun Otyakmaz “ Bundan sonra özellikle kendi evimizde oynayacağımız hiçbir maçta puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Maç sonunda hep birlikte gülmek için taraftarlarımızın 90 dakika takıma destek olmalarını özellikle rica ediyorum´ Başkan Mecnun Otyakmaz,Yiğidolara seslenerek,Fenerbahçe maçında hiç susmadan takıma destek verilmesini istedi. Ara arkaya gelen kötü sonuçlardan sonra verilecek iyi bir desteğin futbolcular için büyük bir dopingi olacağını belirten Otyakmaz “ Bundan sonra özellikle kendi evimizde oynayacağımız hiçbir maçta puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Maç sonunda hep birlikte gülmek için taraftarlarımızın 90 dakika takıma destek olmalarını özellikle rica ediyorum. Eğer taraftar tribünde görevini yaparsa,futbolcularında sahada onları mutlu edeceğine inanıyorum”dedi. Otyakmaz,Türkiye’de yalnızca Sivas’ta böyle maçlarda biletlerin bu kadar ucuz olduğunu,amaçlarının herkesin maça gelmesini sağlamak olduğunuda sözlerine ekledi. Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletleri 5,20 ve 25 TL’den satılıyor. |
|
|
|
| The Following 7 Users Say Thank You to mucahit58 For This Useful Post: | beratdemir (30-01-10), Emre-Kaan58 (30-01-10), Gürcan Ersoy (30-01-10), Gökhan Bulut (26-02-10), SALİH KUZU (30-01-10), sivasss_1985 (30-01-10), Taner Özgür (30-01-10) |
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 28
263 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi
|
SEN İSTE YETERKİ BAŞKANIM; ALLAH NASİP EDERSE YARİN STADTAYIM... Ey iman edenler! Yapmayacağınız şeyi niçin söylüyorsunuz?
Yapmayacağınızı söylemeniz, Allah yanında şiddetli bir buğza sebeb olur. ( Saff -2-3 Ayet ) |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to kemalk58 For This Useful Post: | beratdemir (30-01-10), sivasss_1985 (30-01-10) |
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 680
299 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi
|
*** BİZ SİVASSPORLUYUZ HEP DESTEK TAM DESTEK ***
*** CEVHER VAR İKEN PUL NEYE YARAR *** *** ACZİNİ BİLMEYEN KUL NEYE YARAR *** *** HERKES BİR YOL TUTTURMUŞ GİDER *** *** MEVLAYA GİTMEYEN YOL NEYE YARAR *** iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S ) |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to sevdamcihad For This Useful Post: | beratdemir (30-01-10), sivasss_1985 (30-01-10) |
|
|
#4 |
|
Yeni Yiğido
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0
![]() Teşekkür Et: 7
6 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi
|
Haydi Yiğidolar Şimdi Destek Zamanı Hep Beraber 4 Eylüle..
|
|
|
|
| Bu Mesaj İçin Size (Gürcan Ersoy) Teşekkür Eden Yiğidolar: | beratdemir (30-01-10) |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tecrübe Puanı: 8
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 559
244 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi
|
Insallah Yigidolu Taraftarlar Sivassporu yanliz birakmazlar.
Hep Destek Tam Destek. Simdi Destek Zamani. |
|
|
|
| Bu Mesaj İçin Size (Emre-Kaan58) Teşekkür Eden Yiğidolar: | beratdemir (30-01-10) |
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
![]() Teşekkür Et: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi
|
baskanim ben gurbetteyim eger simdi sivasta olsam VALLAHA gelirdim sivasin bu durumuna cok üzülüyorum ne oldu bize anlamiyorum neden muhsin ertugral baska teknik direktör yokmuydu ersun yanal ile anlassaydiniz keske transfer bitmeden en az iki formet alinmali
|
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 71
94 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi
|
Ersun Hoca baya bir para ister bir takımın başına geçmek için... |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 641
514 Mesajına 281 Kez Teşekkür Edildi
|
baskanim yigidolar her zaman destege hazir ve nazir hep destek tam destek her zaman destek
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Yiğido
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
![]() Teşekkür Et: 5
4 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi
|
Haydi Yiğidom Dolduralım 4 Eylülü......
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yiğido
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 5
![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 0
38 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi
|
SİVASTA OLUPTA MAÇA GİTMEMEK NE DEMEK SİVASSPOR BU YERLERE KOLAYMI GELDİ DESTEK OLMASSA NE TAKIM KALIR NEDE SİVASSPORA SAHİP ÇIKIACAK YÖNETİCİ...***
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|