| Kayıt ol | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 28
263 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi
|
90 DAKİKA BOYUNCA TAKIMI HEP DESTEKLEYEN
İLK YARI YİĞİDO GENÇLİĞİN YANINDA OLAN ; İKİNCİ YARI GAR TARAFI D- BLOK TARAFINA GEÇEN ; HEP BAĞIRAN SUSMAYAN . TAKIMI ATEŞLEYEN İSTANDULDAN GELEN YİĞİDOLAR : EVİNDE OTURAN . CAFELERDE OTURAN , SAĞDA SOLDA GEZEN , İSTASYON CADDESİNDE TUR ATAN İYİ GÜNDE SİVASSPORUN YANINDA OLAN , BU ÖLÜM KALIM MAÇINDA STADA MAÇ İZLEMEYE GELMEYEN VE KENDİNİ YİĞİDO SANAN BOŞ İNSANLARIN HUZURUNDA SİZLER KİLOMETRECE UZAKLIKTAN SIRF MEMLEKET VE SİVASSPOR SEVGİSİ İÇİN GELEN VE TAKIMINI HİÇ SUSMADAN DESTEKLEYEN YİĞİDOLAR SİZLERE ŞAHŞIM ADIMA HOŞ GELDİNİZ DİYOR, VE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DİYORUM. DÜZN İSTANBULDAN GELEN OSMAN ABİ DİYE BİRİ İLE TANIŞTIM, AYAK ÜSTÜ KONUŞTUM... VE O ZAMAN KENDİ KENDİME DEDİMKİ ; HELAL OLSUN..VALLAHADA BİLLAHADA HELAL OLSUN.. GERÇEK YİĞİDO ONLAR İŞTE ONLAR.. HEPİMİZİN TANIDIKLARI VAR...AHKAM KESMEYE GELİNCE HEPSİ BİRER ASLAN KESİLİYORLAR.. BİZİM İÇİN ÖNEMLİ MAÇTA ; STADA GELMİYORLAR.. BUMU TARFATRA OLMAK , BUMU , EY EKNDİNİ TARAFTAR SANAN BOŞ KİŞİLER.. BAKINDA UTANIN , OSMAN ABİ GİBİ KAÇ KİŞİ GELDİ TAM BİLMİYORUM AMA , DÜŞÜNÜN BİR KERE , ONLAR 1000 KM UZAKLIKTA GELİYOR , SİZ İSE SİVASTA OLDUĞUNUZ HALDE MAÇA GELMİYORSUNUZ. MAÇA GELMEYEN ve KENDİNİ YİĞİDO SANANLARI BEN ŞAHSIM ADIMA KINIYORUM..DÜNKÜ MAÇTA NELER NELER OLDU BİR GÖRSEYDİNİZ , ÇOK ŞEY KAÇIRDINIZ ÇOK..... KONUYU DAĞITMADAN YENİDEN ; İSTANBULDAN GELEN DÜNKÜ TARAFTAR GRUBUMUZA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM. HELAL OLSUN SİZE..SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ. Ey iman edenler! Yapmayacağınız şeyi niçin söylüyorsunuz?
Yapmayacağınızı söylemeniz, Allah yanında şiddetli bir buğza sebeb olur. ( Saff -2-3 Ayet ) |
|
|
|
| Bu Mesaj İçin Size (kemalk58) Teşekkür Eden Yiğidolar: | gecekusu58 (08-02-10) |
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||||||
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 641
514 Mesajına 281 Kez Teşekkür Edildi
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tecrübe Puanı: 8
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 559
244 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi
|
Allah Sizden Razi olsun.
Keske ben de Sivassporun Macini Stad´dan izleyebilsem. |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||
|
Banned
![]() ![]() ![]() |
Yigido genclik mi ?? hani Korsan site icin calisan grup ???? Istanbul Derneginin Ne Isi VArmis yigido gencligin Yaninda ???? ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||
|
Yiğido
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 1
![]() Teşekkür Et: 23
107 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi
|
KORSAN SITE DERKEN? BUNDAN KASIT KENDILERINE AIT BIR SITE VARSA BUNDA ABES BISEY YOK. GAYET DOGAL. VEYA STADDA BU BAHSI GECEN ARKADASLARDAN BASKA ORGANIZE OLAN BASKA GRUPLAR VAR DA BIZ MI GOREMIYORUZ? VALLA BURDAN ACIKCA SOYLEMEK LAZIM. ADI OLUPTA KENDI OLMAYAN KISILERDEN DEGIL BU ARKADASLAR. BU ARKADASLARIN YAPTIKLARI KORSANLIKSA; GECEN SENE SAMPIYONLUGA OYNARKEN ORTADA OLUP, BU SENE STADDA ORTADA GORUNMEYEN KISILER DAHA KORSAN OLSA GEREK. ADAMLAR AZ VEYA COK HER MAC GELIP ELLERINDEN GELDIGINCE TAKIMI DESTEKLIYORLAR. HER DEPLASMANA KAR KIS DEMEDEN ELLERINDEN GELDIGINCE GIDIYORLAR. EN AZINDAN INTERNETTE VEYA BASKA ALEMDE KENDI REKLAMLARINI YAPIP, STADDA ORTALIKTA GORUNMEYENLERDEN DAHA GERCEKCILER.... NOT: BENIM BU BAHSI GECEN YIGIDO GENCLIK GRUBUYLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKAM YOKTUR. SADECE GECEN YIL ANKARAYA DEPLASMANA GIDERKEN 1 DEFA ONLARLA GITTIK O KADAR. Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yiğido
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 190
67 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi
|
Ben de maçtaydım..İstanbul Taraftarlar Derneği de maça teşrif etmişti;İSTANBUL Taraftarlar Derneğinin Pankartı Kale arkasında bulunan Yiğido Gençliğin bulunduğu yerdeki tellerde asılmıştı;Ama İstanbuldan gelen arkadaşlar Vip A nın yanında bulunan Kale arkasında takımı desteklediler;Yiğido Gençlik ise Maratonun yanındaydı;yani birlikte tezahurat yapmadılar..Bu arkadaşalrla bir ara Kırmızı Beyaz tezahuratı bile karşılıklı olarak yaptık VİP Adan..Gerçekten yaptıkları tezahurat ve coşkularıyla Stata ayrı bir renk kattılar..Kendilerine teşekkür ediyor ve zaman zaman da kendilerini 4 Eylül deki maçlarda görmek istiyoruz...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkür Et: 58
151 Mesajına 87 Kez Teşekkür Edildi
|
İSTANBUL'DAN TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYE GELEN YİĞİDOLARA HELAL OLSUN SİVASTA OLUPTA MACA GİTMEYEN VE SİVASLIYIM DİYEBİLENLERE DUYRULUR.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|